Leerling Allround Constructiebankwerker

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Wij zoeken voor een grote opdrachtgever die actief is in het constructie- en plaatwerk een allround constructiewerker. Onze opdrachtgever in Hengelo is een begrip als het gaat om het maken van uiteenlopende producten in de metaalbewerking. Kwaliteit, continuiteit en ontwikkeling zijn een aantal kernwoorden die belangrijk zijn voor deze opdrachtgever.

Wat doe jij als leerling allround constructiebankwerker?

Jij hebt de opleiding “leerling constructiewerker niveau 2” met succes afgerond, hierdoor ben je bekend met de basiswerkzaamheden van een constructiebankwerker. Nu ga jij je verder specialiseren in het werk, waarin laswerkzaamheden veelvoorkomend zijn.

Het zal grotendeels seriematigwerk betreffen, maar af en toe mag je ook werken aan unieke projecten. Tijdens je werk maak jij gebruik van manieren om het metaal te bewerken, zoals het boren, zagen, buigen, zetten en lassen, uiteraard werk jij vanaf tekening. Hierbij valt te denken aan het lassen van staal, RVS en Aluminium door MIG/MAG of TIG.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die het fijn vind om met de handen te werken. Jouw hart gaat sneller kloppen als iemand over metaalbewerking heeft, jij weet als geen ander dat het werk enorm nauwkeurig is dat jij kunt samenwerken met collega’s.

Wat heb jij?

Jij hebt de wil en motivatie om zelfstandig constructie- en plaatwerk te doen aan de hand van tekeningen. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een MBO niveau 2 diploma in plaatwerker/constructiewerker of als lasser.

Wat hebben wij?

Wij hebben een enorm leuke opdrachtgever, waar jij als metaalmens zeker je hart op kunt halen. De opleiding wordt vergoed, zodat jij de focus kunt houden op de theorie en praktijk. Zodra jij het diploma in ontvangst hebt genomen, is het mogelijk om in dienst te treden bij de opdrachtgever. Wat natuurlijk ook mogelijk is, is dat wij voor jou een nieuwe uitdaging gaan zoeken, dit soort zaken gaan in goed overleg.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Allround Constructiebankwerker

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.