Technische BBL opleidingen

Bekijk al onze technische opleidingen op het MBO

Technische opleidingen verdeeld over sectoren

Welke sector past het beste bij jou?

Opleidingen Metaal

Opleidingen Elektrotechniek

Opleidingen Bouw

Opleidingen Installatietechniek

Opleidingen Infra

Opleidingen Mechatronica

Opleidingen Onderhoudstechniek

Opleidingen Procestechniek

Opleidingen Steigerbouw

Opleidingen Autotechniek

De technische opleidingen van BewustBBL

Wellicht wil je gaan werken in de techniek. Je kunt dan kiezen voor een kosteloze technische opleiding van BewustBBL. Wij bieden je de mogelijkheid om te werken aan je toekomst. Leerlingen die een technische opleiding volgen bij BewustBBL werken en leren vooral in de praktijk. Ze gaan namelijk niet alleen naar school. Tijdens hun opleiding werken ze drie à vier dagen per week bij een leerwerkbedrijf. Leerlingen hoeven niet zelf op zoek naar een leerwerkbedrijf en een school, want het uitzendbureau gaat voor iedere leerling op zoek naar een passende leer- en werkplek. Zo wordt voorkomen dat leerlingen dagelijks lang moeten reizen.

Een technische BBL-opleiding is dus vooral leren in de praktijk. Je werkt immers vier dagen per week en je gaat één dag per week naar school. Door het volgen van een BBL-opleiding kun je een erkend MBO-diploma halen.

Waarom kiezen voor een BBL opleiding van BewustBBL?

Dat BewustBBL geen technische BOL opleidingen aanbiedt is niet zonder reden. BewustBBL wil het aantrekkelijk maken voor jongeren om in de techniek te gaan werken. Wat heeft BewustBBL leerlingen te bieden?

  • De kosten van boeken, kleding en overige materialen worden volledig vergoed. BBL-leerlingen kunnen dus kosteloos hun opleiding volgen.
  • Voor de vier dagen werken bij een erkend leerbedrijf ontvangen de leerlingen een salaris conform CAO.
  • BewustBBL zoekt voor iedere leerling een passende werkplek bij een erkend leerbedrijf.
  • Leerlingen die nog niet zeker weten welke technische opleiding ze willen gaan volgen worden geholpen tot ze zeker zijn van hun beslissing.

Jezelf onmisbaar maken voor de arbeidsmarkt

Kies je voor een technische opleiding bij BewustBBL, dan kies je voor zelfontwikkeling. Onze erkende leerbedrijven zijn graag op de hoogte van de nieuwste snufjes, technologieën en ontwikkelingen in hun branche. Wat zij leren, leren ze onze BBL studenten ook. Door te werken met deze ontwikkelingen zorg je ervoor dat je jezelf onmisbaar maakt en altijd verzekerd bent van een baan!

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.