Opleidingen Infra

Bekijk al onze Infra opleidingen op het MBO

Infra opleidingen op het MBO

Welke BBL opleiding infra past het beste bij jou?

Monteur middenspanningsdistributie

Monteur middenspanningsdistributie

Niveau:
2

Eerste monteur middenspanningsdistributie

Eerste Monteur Middenspanningsdistributie

Niveau:
3

Eerste Monteur Laagspanningsdistributie

Eerste Monteur Laagspanningsdistributie

Niveau:
3

Kiezen voor een infra opleiding

Wellicht weet je dat infra een ander woord is voor grond-, weg- en waterbouw. Als je werkt in de infra dan werk je bijvoorbeeld aan bruggen, wegen en rioolstelsels. Steek je graag de handen uit de mouwen en werk je graag lekker graag lekker buiten. Wellicht is een van de infra opleidingen van BewustBBL dan iets voor jou.

Waarom kiezen voor de opleiding Infra?

Uitvoerder Bouw & Infra. Als uitvoerder bouw & infra werk je graag op verschillende werklocaties. Je moet ervoor zorgen dat een infrawerk wordt gerealiseerd. Daarom bereid je de uitvoering van het werk voor en organiseer je en bewaakt je de uitvoering. Indien nodig kom je met praktische oplossingen voor de juiste uitvoering. Waar ben je werkzaam? Bij een uitvoerend infrabedrijf. Dit kan een klein. Middelgroot of groot bedrijf zijn.

Entree Bouw & Infra. Wellicht vind je het leuk om vakmensen te assisteren in de bouw en de infra. Dan kun je kiezen voor de Infra opleiding Entree Bouw en Infra van BewustBBL. Voor de vakman is een goede assistent in de bouw en infra onmisbaar. Je zorgt er bijvoorbeeld voor dat het benodigde materiaal aanwezig is of je helpt bij het storten van beton. Waar kun je vakmensen assisteren op de bouwplaats? Je kunt bijvoorbeeld aan de slag bij bouw-, schilder- en infrabedrijven.

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.