Entree Bouw en Infra

Sector: Technische opleidingen, Opleidingen bouw, Opleidingen infra

Niveau: 1

Deze opleiding biedt...

Specialisme
De baas zijn
Anderen helpen
Uitdaging
Onafhankelijkheid
Gezelligheid
Creativiteit
Ondernemerschap

Vrijblijvend een oriëntatie gesprek?

Gratis je diploma behalen

Betaald krijgen tijdens je BBL opleiding

Erkende leerbedrijven in heel Nederland

Geen kosten voor boeken, kleding etc.

Stel een vraag!

Onduidelijkheden of heb je vragen over de opleiding? Stel ze aan ons, wij helpen je graag! #durftevragen

Is dit wat voor jou...?

Als Entree in de Bouw en Infrastructuur ben je onmisbaar als assistent van de deskundige. Je hebt erg veel keus in wat je doet. Zo kun je helpen timmeren, bestrating plaatsen, muren metselen, helpen met het aanleggen of het onderhoud van het riool, je helpt de stukadoor met stukadoren en de tegelzetter met tegelen.

Hoe ziet de opleiding Entree Bouw en Infra eruit?

Deze opleiding is een BBL-traject. Het BBL-traject houdt in dat je zowel naar school gaat voor theorielessen, en bij een leerwerkbedrijf deze theorie in praktijk kan brengen. Deze opleiding duurt 1 jaar, waarin je begeleid wordt door de docent op school, en je mentor/leermeester op je leerwerkbedrijf. De opleiding zal draaien om wat jij nodig hebt.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding tot entree Bouw & Infra zul je leren om hoe je het beste kunt helpen en assisteren op de bouwlocatie. Je leert hoe je dingen kunt opmeten, hoe je onderdelen moet monteren, verzamelen of moet bewerken. Je leert ook hoe je je werklocatie kunt inrichten en onderhouden. Verder leer je dat veiligheid boven alles gaat, en wat de regels zijn voor het milieu en van de Arbo. Je leert overleggen en samenwerken met collega’s.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Toelating & kennismaking

Geen eisen.

Verder studeren

Als je klaar bent met de opleiding heb je een brede horizon en kun je aan de slag bij verschillende bedrijven. Zo kunt je schilder-, bouw- en onderhoudsbedrijven aan de slag. Je kunt dus kiezen of je binnen of buiten met je handen wil werken, want misschien kom je in een ziekenhuis terecht voor een onderhoudsbeurt, of een bouwlocatie waar huizen gebouwd gaan worden. Er wordt tijdens de opleiding ook gekeken of je eventueel wil en kan doorstromen naar een MBO opleiding op niveau 2 in de bouw/ infra sector of dat je lekker aan het werk gaat nadat je je diploma op zak hebt.

Misschien is dit ook iets voor jou?

Monteur middenspanningsdistributie

Monteur middenspanningsdistributie

Niveau:
2

Plan een oriëntatie gesprek in voor de opleiding: Entree Bouw en Infra

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Stel een vraag over de opleiding: Entree Bouw en Infra

Vragen over de opleiding? Stel ze aan ons! Onze toppers kunnen je veel gerichter helpen bij specifieke vragen

Ontvang de Entree Bouw en Infra brochure per mail

Extra informatie over de opleiding. Kerntaken, werkprocessen, werkzaamheden en meer. Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de brochure toe per mail.

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.