BBL opleidingen Zorg

Bekijk al onze betaalde zorg opleidingen

Opleidingen in de zorg

Welke zorg opleiding past bij jou?

Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Niveau:
2

Over de BBL zorg opleidingen

Wellicht wil je binnenkort starten met een BBL zorg opleiding. Dit houdt in dat je vier dagen gaat werken en één dag gaat leren. Hiervoor heb je twee dingen nodig; een school voor je theorielessen en een erkend leerbedrijf voor de praktijk gedeelte. Kies je voor BewustBBL dan kies je voor je toekomst. Wij geloven dat alle studenten met de juiste passie en motivatie een BBL zorg opleiding moeten kunnen volgen. Om deze reden hebben we veel voordelen voor geïnteresseerden. Wij bieden de zorg opleidingen aan op de niveaus 2 t/m 4.

Waarom kiezen voor en zorg opleiding bij BewustBBL?

Heb jij de juiste passie en motivatie om een zorg opleiding te volgen? Dan krijg jij van ons veel voordelen mee. Dan hoef jij je minder zorgen te maken over bepaalde aspecten.

  • De kosten voor de gehele opleiding zijn gedekt. Je hoeft dus geen lesgeld te betalen en kun je gratis je zorg opleiding volgen.
  • Alle zorg opleidingen zijn betaald. Naast het feit dat de opleiding kosteloos is, betalen we je ook iedere maand een salaris.
  • Erkende leerbedrijven in heel Nederland. Onze partners groeien dagelijks en hoeven bbl zorg studenten niet meer zelf op zoek te gaan naar een leerwerkbedrijf. We houden hierbij uiteraard rekening met jouw eisen en wensen.
  • Boeken, kleding en eventuele overige materialen worden vergoed.

BBL in de zorg is werken met mensen

Kies je voor een BBL zorg opleiding, dan moet je lef hebben, stevig in je schoenen staan en werk je graag met mensen. Bij de meeste zorg opleidingen kom je direct in contact met mensen. Jij bent degene die ervoor zorgt dat anderen zich goed, gezond en prettig voelen. Dit kunnen ouderen, kinderen of gehandicapten zijn. Enkele taken die je zou kunnen doen zijn zieke mensen verplegen, werken in de kinderopvang, oude mensen verzorgen, assisteren in huisartsenpraktijken etc. Je kunt werken en leren bij ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsen, thuiszorg, apotheken, scholen etc.

Veel gestelde vragen over de zorg opleidingen

Bij veel erkende leerbedrijven is het wel verplicht om een VOG aan te tonen. Dit is een verklaring waarin staat dat je in het verleden niet in aanraking met justitie bent gekomen. Vraag naar meer informatie.

Op het moment zijn de opleidingen te volgen in de provincies Brabant, Limburg en Gelderland. Woon je ergens anders? Vraag of er een mogelijkheid is om een zorg opleiding in jouw regio te volgen.

Dit is afhankelijk van de soort opleiding die je gaat volgen. Maar hier kun je werken en leren: ziekenhuizen, verpleeghuizen, huisartsen, tandartsen, scholen, kinderdagverblijven, gehandicaptenzorg, thuiszorg, zorgboerderijen en apotheken.