Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Sector: Zorg en Welzijn

Niveau: 2

Deze opleiding biedt...

Specialisme
De baas zijn
Anderen helpen
Uitdaging
Onafhankelijkheid
Gezelligheid
Creativiteit
Ondernemerschap

Vrijblijvend een oriëntatie gesprek?

Gratis je diploma behalen

Betaald krijgen tijdens je BBL opleiding

Erkende leerbedrijven in heel Nederland

Geen kosten voor boeken, kleding etc.

Stel een vraag!

Onduidelijkheden of heb je vragen over de opleiding? Stel ze aan ons, wij helpen je graag! #durftevragen

Is dit wat voor jou...?

Wil jij graag dingen doen en weet je van aanpakken? Sta jij altijd klaar voor een ander en kan jij je goed inleven in een ander? Ben jij zorgzaam en gastvrij? Dan is dit de perfecte opleiding voor jou! Je bent onmisbaar in het werkveld waar de zorg op zit te wachten. Je bent breed inzetbaar in allerlei organisaties en instellingen. De opleiding is breed en geeft je uiteindelijk een diploma waar je veel kanten mee op kunt!

Hoe ziet de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn eruit?

Wil je de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn bij ons volgen? Dan kies je voor een BBL-opleiding. 20% van je tijd zit je op school waar je de theorie leert en de overige 80% werk je bij een erkend leerbedrijf naar keuze. Je hoeft zelf niet op zoek te gaan. Wij helpen je met zoeken naar je droomstage! Voor deze opleiding is het van belang dat je goed kan omgaan met mensen omdat je veel met hen te maken krijgt. Je gaat veel vaardigheden leren die je in diverse verwachte of onverwachte situaties kunt toepassen. De opleiding bestaat uit twee kanten. Een basisdeel die oriënterend is en een profieldeel met twee keuzedelen. Gedurende de oriëntatiefase krijg je te maken met drie werkomgevingen: Zorg en Welzijn, Facilitaire Dienstverlening en Sport en Recreatie. In het profieldeel maak je een keuze tussen drie die het best bij jou past.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg & Welzijn leer je het volgende: Je dienstverlenend opstellen, klantgericht denken en handelen, ondersteunen bij catering en voorraadbeheer, helpen bij het huishoudelijk werk van klusjes in huis, helpen bij verzorgen van mensen, helpen bij sociale en recreatieve activiteiten en geven van emotionele steun.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Toelating & kennismaking

Je bent altijd welkom op onze opleiding als je een diploma van je middelbare school hebt of een overgangsbewijs van HAVO3 naar HAVO 4 mocht je dit niet hebben, dan start je in een Entree-opleiding.

Verder studeren

Als je de opleiding Dienstverlening Helpende Zorg & Welzijn succesvol hebt afgerond kan je starten met de volgende opleidingen: Pedagogisch Medewerker Kinderopvang, Begeleider Gehandicaptenzorg, Begeleider Specifieke Doelgroepen en Verzorgende IG.

Misschien is dit ook iets voor jou?

Plan een oriëntatie gesprek in voor de opleiding: Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Stel een vraag over de opleiding: Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Vragen over de opleiding? Stel ze aan ons! Onze toppers kunnen je veel gerichter helpen bij specifieke vragen

Ontvang de Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn brochure per mail

Extra informatie over de opleiding. Kerntaken, werkprocessen, werkzaamheden en meer. Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de brochure toe per mail.

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.