Verpleegkundige

Sector: Zorg en Welzijn

Niveau: 4

Deze opleiding biedt...

Specialisme
De baas zijn
Anderen helpen
Uitdaging
Onafhankelijkheid
Gezelligheid
Creativiteit
Ondernemerschap

Vrijblijvend een oriëntatie gesprek?

Gratis je diploma behalen

Betaald krijgen tijdens je BBL opleiding

Erkende leerbedrijven in heel Nederland

Geen kosten voor boeken, kleding etc.

Stel een vraag!

Onduidelijkheden of heb je vragen over de opleiding? Stel ze aan ons, wij helpen je graag! #durftevragen

Is dit wat voor jou...?

Een opleiding waar je in de toekomst veel kanten mee op kan. Als verpleegkundige in de zorg, zorg je voor mensen met een handicap of ziek zijn. Je kan na diplomering terecht op veel plekken zoals: ziekenhuizen, verpleeghuizen, psychiatrie etc. Op het werkveld ga je onder andere verpleegkundige diagnoses stellen, verpleegplannen opstellen en bieden van persoonlijke hulp. Ben jij een persoon die graag anderen helpt en hen met behulp van o.a. verpleegplannen naar een betere staat brengt? Lees dan verder.

Hoe ziet de opleiding Verpleegkundige eruit?

Deze opleiding bieden wij volledig gratis en betaald aan. Dit houdt in dat je geen kosten hebt en een salaris gaat ontvangen. Het is een BBL-opleiding wat inhoudt dat je 1 dag per week naar school gaat en 4 dagen gaat werkend leren. Veel praktijkervaring opdoen dus. Op basis van jouw woonlocatie, eisen en wensen gaan we op zoek naar een passend leerwerkbedrijf. Dit hoef je niet alleen te doen. Dat jij terecht komt in een erkend leerbedrijf waar je met plezier naartoe gaat, is voor ons van belang.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Jezelf ontwikkelen op twee raakvlakken. Beroepsgerichte en persoonlijke ontwikkelingen. Bij de beroepsgerichte ontwikkeling draait het voornamelijk om vaardigheden en kennis. Hier ga je leren hoe je verpleegkundige taken uitvoert en hoe je verpleegkundige keuzes onderbouwt. Ook wel klinisch redeneren genoemd. Daarnaast ga je leren hoe je een verpleegplan moet opstellen voor patiënten. De persoonlijke ontwikkelingen zijn gericht om jezelf beter te leren kennen. Je leert op welke wijze je moet samenwerken en hoe je mensen kunt motiveren. Dit is een opleiding waarbij je veel verantwoordlijkheden hebt doordat je veel met mensen werkt.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Toelating & kennismaking

Met een Zorg en Welzijn MBO diploma op niveau 3 op zak, mag je starten met deze opleiding. Heb je deze niet dan bepaalt je vooropleiding op welk niveau je ingeschreven kan worden. Heb je geen vmbo diploma of overgangsbewijs van 3 naar 4 havo, dan start je op een entree opleiding.

Verder studeren

Als je de opleiding Verpleegkundige succesvol hebt afgerond kan je werken bij; thuiszorg, verpleeghuis of woonzorgcentrum, woonvorm voor lichamelijk/verstandelijk gehandicapten, psychiatrisch ziekenhuis en een algemeen ziekenhuis. Daarnaast kun je door doorstuderen op het HBO. Tevens zijn er ook talloze cursussen en vervolgopleidingen die je kunt volgen om jezelf nog meer te specialiseren.

Misschien is dit ook iets voor jou?

Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Dienstverlening Helpende Zorg en Welzijn

Niveau:
2

Plan een oriëntatie gesprek in voor de opleiding: Verpleegkundige

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Stel een vraag over de opleiding: Verpleegkundige

Vragen over de opleiding? Stel ze aan ons! Onze toppers kunnen je veel gerichter helpen bij specifieke vragen

Ontvang de Verpleegkundige brochure per mail

Extra informatie over de opleiding. Kerntaken, werkprocessen, werkzaamheden en meer. Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de brochure toe per mail.

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.