Horeca BBL opleidingen

Bekijk al onze Horeca opleidingen op het MBO

Horeca opleidingen verdeeld over verschillende niveaus

Welke opleiding past het beste bij jou?

Waarom kiezen voor een horeca opleiding

Kies je voor een horeca opleiding dan kies je voor creativiteit en perfectie. Wie is er nu niet gek op een heerlijk ontbijt, lunch of maaltijd. Maar de vraag is op welke wijze het desbetreffende gerecht tot stand is gekomen. Welke ingredi├źnten zijn er gebruikt om de kruiden te maken? Welk sausje past bij welk gerecht? Op hoeveel graden moet de Black Angus Rib-Eye in de steamer voor een mals rare resultaat? Dit zijn enkele voorbeelden van puntjes die jij in de keuken gaat leren. En dan hebben we het nog niet eens over de overige horeca functies gehad. Je kan alle kanten op binnen de horeca. Heb je liever een management/ ondernemende functie en sta je klaar voor je gasten of sta je liever in de keuken als chef? Jij beslist!

Horeca opleidingen in combinatie met erkende leerbedrijven in verschillende branches

Binnen ons netwerk hebben we een grote hoeveelheid aan erkende leerbedrijven waar jij gaat werken en leren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan grote hotels, bakkers of (culinaire) restaurants met verschillende keukens. Grieks, Mexicaans, Spaans, Frans, Argentijns etc. Jij bent degene die gerechten klaar maakt die geweldig smaken en insta-waardig zijn #FoodPic.

Jezelf onmisbaar maken voor de arbeidsmarkt

Al jaren lang zijn professionals in de horeca onmisbaar. Wij merken het, maar ook onze erkende leerbedrijven. Wanneer je kiest voor een horeca opleiding ben je zo goed verzekerd van een baan mocht je je diploma halen. De horecagelegenheden hebben de afgelopen jaren een ontzettende groei gemaakt en we zien ze blijven groeien. Heb jij de juist passie en creativiteit om van de besten te leren?

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.