BBL vacatures

Diverse soorten BBL vacatures in heel Nederland

BBL vacatures in verschillende regio's

koudetechniek-monteur

Leerling monteur

Regio:
deventer - Heijen - Oosterhout

Monteur Service en Onderhoud Installatietechniek

Leerling Monteur E-W Installaties

Regio:
Almelo - Enschede - Hengelo

leerling monteur spanplafonds

Leerling Monteur Spanplafonds (M/V) 2 personen

Regio:
Almelo - Enschede - Hengelo

Leerling Allround Constructiebankwerker Bewust BBL

Leerling Allround Constructiebankwerker

Regio:
Hengelo

Leerling Tegelzetter

Leerling Tegelzetter

Regio:
Almelo - Enschede - Hengelo

BBL Leerling Metselaar

Leerling Metselaar

Regio:
Almelo - Enschede - Hengelo

Leerling Constructiebankwerker Plaatwerker Bewust BBL

Leerling Constructiebankwerker | Plaatwerker

Regio:
Almelo - Enschede - Hengelo

Leerling monteur W-installaties

Leerling Monteur W-Installaties

Regio:
Arnhem - Nijmegen - Zevenaar

Leerling timmerman

Leerling Timmerman

Regio:
Almelo - Arnhem - Zwolle

leerling monteur elektro- of installatietechniek

Leerling monteur Elektro- of installatietechniek

Regio:
Hengelo

Leerling Service Monteur Vaatwastechniek

Leerling Service Monteur Vaatwastechniek

Regio:
Enschede

BBL vacatures voor studenten

Een BBL-opleiding volgen gaat niet zonder leerwerkbedrijf. Gedurende een opleiding ga je in meeste gevallen 4 dagen werken en 1 dag naar school. Tevens bestaat er de mogelijkheid, even afhankelijk van de opleiding, om de opleiding in de avonduren te volgens. Op onze BBL-opleidingen pagina staan alle opleidingen die wij aanbieden. Echter kun je met 1 opleiding verschillende kanten op gaan. Is het niet helemaal duidelijk waar je gaat werken en welke functie je gaat uitoefenen? Om deze reden bieden wij BBL vacatures aan. In de verschillende vacatures zijn opleidingen gekoppeld aan een leerwerkbedrijf en met een bijpassende functie. Op deze manier proberen wij meer duidelijkheid te creëren. Uiteraard staat niet alle informatie in de vacature tot in detail uitgewerkt, wij dagen jou uit om deze specifieke informatie bij ons op te komen halen! Kijk nog eens goed naar onze verschillende BBL vacatures en laat ons weten voor welke BBL werkplek jij interesse hebt? Wij nemen contact op met de jongens en meisjes die interesse hebben voor onze BBL vacatures!

 

 

Leuke vacatures, ook bij jou in de regio?

Het kan voorkomen dat jij als student opzoek bent naar een BBL werkplek. Wij krijgen vaak te horen dat studenten moeite hebben met het zoeken en uiteindelijk vinden van een passende BBL leerwerkplek. Heb jij tussen onze binnen ons vacatureoverzicht een vacature gezien die bij jou past? Aarzel niet om contact met ons op te nemen! Wij brengen voor jou de mogelijkheden in kaart en geven uitleg over hoe nu verder? Naar aanleiding van de informatie die jij ons geeft gaan wij voor jou aan de slag! Wij hebben informatie nodig die van toepassing is op jou als persoon. Wie ben je? Wat zoek je? En waar liggen jouw kwaliteiten? Wellicht heb jij ondertussen al een mooi cv opgebouwd? Graag ontvangen wij deze met een overtuigende motivatie waarom nou precies jij aanspraak maakt op een BBL werkplek? Wees hierin creatief en laat en overtuig ons!

 

BBL vacatures voor opdrachtgevers

Binnen ons netwerk hebben wij veel bestaande klanten die de status hebben van erkend leerbedrijf en erkende leermeesters in dienst hebben. Deze klanten hebben verschillende soorten vacatures openstaan, van bijvoorbeeld leerling monteur tot leidinggevend monteur. Heeft u als opdrachtgever interesse voor ambitieuze leerlingen? Heeft u de tijd en de ruimte om onze BBL leerlingen te coachen en te begeleiden? Neem dan contact met ons op! Wij plaatsen uw (leerling) vacature kosteloos op onze website en gaan opzoek naar een BBL student die binnen uw organisatie past! Ruimte maken voor ambitieuze jongens en meisjes binnen uw bedrijf brengt de nodige voordelen met zich mee. Nieuwe ideeën en een andere denkwijze brengen u en uw medewerkers mogelijk tot nieuwe inzichten. Tevens bent u staat om kennisoverdracht te laten plaatsvinden wanneer werknemers uw organisatie gaan verlaten. Wilt u graag een persoonlijke afspraak maken? Dan komt een van onze accountmanagers langs bij u op locatie om gezamenlijk de mogelijkheden in kaart te brengen! Persoonlijk contact is voor ons essentieel, persoonlijkheid is voor ons minstens zo belangrijk als kennis en ervaring. Wij gaan voor u opzoek naar de beste match!

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.