Leerling monteur

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is markleider in de Europese diervoersector. Onze opdrachtgever ziet net als ons de noodzaak van het opleiden. Als jij uit het juiste hout gesneden bent kun je hier een gouden toekomst tegemoet zien. Jij kunt bij onze opdrachtgever alle kanten op. Elektrotechniek, Installatietechniek, Mechatronica… het kan allemaal. Als jij de juiste instelling hebt, dan hebben zij de juiste begeleiding.

Wie ben jij?

Jij bent niet vies van hard werken en jij hebt de ambitie om jezelf te ontwikkelen. Jij hebt niemand nodig om je achter je broek aan te zitten, want jij bent van jezelf al voldoende gemotiveerd.

Wat heb jij?

  • Affiniteit met de techniek
  • Een VMBO diploma
  • Rijbewijs B
  • Een goede team mentaliteit

Wat hebben wij?

  • Een opdrachtgever die erg bekend is. Een grote naam in de agrarische sector. We bieden je een opleiding in de richting van je voorkeur en een leerplek bij een bedrijf waar je kunt rekenen op uitstekende begeleiding. Kortom, wij hebben jouw droomplek!

Uiteraard zul je betaald worden conform CAO technisch installatiebedrijf

Interesse?

Ben jij de proactieve duizendpoot die wij zoeken? Wacht dan niet langer en solliciteer nu! Zijn er nog onduidelijkheden? Neem dan contact op met Bart Coopman +31 6 52040936. Hij heeft het antwoord op jouw vragen.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling monteur

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.