Leerling Metselaar

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

In de regio Twente kennen wij diverse bouw- en metselbedrijven. Voor onze opdrachtgevers zoals kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die de opleiding leerling metselaar volgen of willen volgen.

Wat doe jij als leerling metselaar? 

Als leerling metselaar ga jij in de praktijk leren hoe het metselen er daadwerkelijk aan toegaat. Het metselwerk zal bestaan uit uiteenlopende projecten, hierbij valt te denken aan funderingen en muren waarin verschillende technieken worden aangeleerd. Over het algemeen ben jij werkzaam in nieuwbouw of renovatieprojecten.  

Tijdens de opleiding en in de praktijk maak jij gebruik van verschillende gereedschappen en materialen. Op deze manier krijg je inzicht in het volledige vak, van materiaalkennis, werktechnieken tot verschillende bouwconstructies. Na het volgen van de BBL-opleiding tot metselaar krijg je je diploma. Wanneer jij dit hebt weten te bereiken kan jij aan de slag als vakvolwassen metselaar! 

Wie ben jij? 

Jij bent iemand die het fijn vindt om fysieke arbeid te verrichten. Jouw hart gaat sneller kloppen als iemand over de bouw begint te praten en jij werkt enorm graag in teamverband. Daarnaast is van belang dat jij leergierig bent en open staat voor nieuwe technieken. 

Wat heb jij? 

Jij hebt de wil en motivatie om een vakvolwassen metselaar te worden. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een vmbo-diploma en VCA certificaat. Heb je geen VCA certificaat? Dan plannen wij een VCA-examen voor jou! 

Wat hebben wij? 

Wij hebben een enorm leuke opdrachtgever, waar jij als leerling metselaar zeker tot je recht komt. De opleiding wordt vergoed, waardoor jij je volledig kunt richten op de theorie en de praktijk, hier heb jij tenslotte jouw handen vol aan. Zodra jij het diploma hebt weten te behalen, gaan wij met jou om tafel om mogelijkheden op de arbeidsmarkt te bespreken. 

Jij gaat 1 dag of 2 dagdelen per week naar school om de theorie onder de knie te krijgen en daarnaast ga je 32 tot 40 uur per week werken. Uiteraard krijg jij een salaris conform cao Bouw en Infra. 

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Metselaar

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.