Leerling Tegelzetter

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

In de regio Twente kennen wij diverse tegelzetbedrijven als onze opdrachtgevers. Voor deze kleine, middelgrote en grote bedrijven zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die een BBL-opleiding als tegelzetter volgen of willen volgen.

Wat doe jij als leerling tegelzetter? 

Als leerling tegelzetter ga je leren hoe jij tegels kan zetten. Het tegelwerk zal bestaan uit uiteenlopende projecten, hierbij valt te denken aan sanitair, wanden, vloeren en tuinaanleg in de woningbouw en- of utiliteit.  

Tijdens de opleiding en in de praktijk maak jij gebruik van verschillende gereedschappen en materialen. Op deze manier krijg je inzicht in het volledige vak. Na de BBL-opleiding als tegelzetter krijg jij de titel van vakvolwassen tegelzetter en kan jij zelfstandig aan de slag op verschillende soorten projecten. 

Wie ben jij? 

Jij bent iemand die het fijn vindt om nauwkeurige arbeid te verrichten. Jouw hart gaat sneller kloppen als iemand over de bouw begint te praten en jij voert graag werkzaamheden uit met een zichtbaar resultaat! 

Wat heb jij? 

Jij hebt de wil en motivatie om een tegelzetter te worden. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een vmbo-diploma en VCA certificaat. Heb je geen VCA certificaat? Dan regelen wij een VCA certificaat voor jou! 

Wat hebben wij? 

Wij hebben een enorm leuke opdrachtgever, waar jij als leerling tegelzetter zeker tot je recht komt! De opleiding wordt vergoed, waardoor jij je volledig kunt richten op de theorie en praktijk. Zodra jij je diploma hebt weten te behalen kan jij volledig zelfstandig aan de slag, gezamenlijk bekijken wij de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. 

Je gaat 1 dag of 2 avonden naar school om de theorie onder de knie te krijgen en gaat daarnaast 32 tot 40 uur in de week werken. Uiteraard krijg jij een salaris conform cao Bouw en Infra. 

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Tegelzetter

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.