Leerling Monteur E-W Installaties

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een relatief jong bedrijf op het gebied van luxe nieuwbouwprojecten. Het team van medewerkers voorziet advies, calculatie en uitvoering van haar klanten (zowel uit de aannemerij als particulieren) naar de uitvoering van nieuwbouw, verbouw of uitbreiding van (bestaande) woningen en gebouwen.

Zie jij jezelf als monteur in de E-W installaties bij een middelgroot gerenommeerd installatiebedrijf in Twente? Wil jij werken voor een dienstverlenende opdrachtgever die vele luxe nieuwbouwprojecten op haar naam heeft staan? Dan ben jij de persoon voor deze baan!

Wat doe jij?

Als leerling monteur ga jij mechanische ventilatiewerken installeren, installatie en elektro-werkzaamheden verrichten. Deze veelzijdige functie biedt veel uitdaging, maar ook een grote verantwoordelijkheid.

Wie ben jij?

Jij bent iemand met een enorme dosis motivatie! Je weet van aanpakken, je bent handig en enorm leergierig. Daarnaast ben jij collegiaal en zie jij het werk liggen. Je hebt aan één woord genoeg.

Mensen werken graag met jou samen, jij bent een echte teamspeler!

Wat heb jij?
  • Je staat ingeschreven bij het ROC of bent dat op korte termijn van plan
  • Bent zeer nauwkeurig en kunt goed werken in een team  
  • Technisch inzicht
  • Rijbewijs B is een plus
Wat hebben wij?

Een relatie in Twente op het gebied van luxe nieuwbouwprojecten. Je komt te werken bij relatief jong bedrijf, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat.

Je mag rekenen op prima arbeidsvoorwaarden, zoals een marktconform salaris en een flexibel ingesteld bedrijf met oog voor optimale balans tussen werk en privé. Uiteraard zijn er volop ontwikkelingsmogelijkheden en mogelijkheden tot het volgen van (technische) opleidingen.   

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Monteur E-W Installaties

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.