Leerling steigermonteur

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Wij zoeken voor een grote opdrachtgever die actief is in industriële isolatie en steigerbouw een leerling steigerbouwer. Onze opdrachtgever in Hoogeveen is een begrip als het gaat om het monteren van steigers bij bedrijven in de industriële sector en op bouwlocaties. Veiligheid, kwaliteit en ontwikkeling zijn een aantal kernwoorden die belangrijk zijn voor deze opdrachtgever. Het begint uiteraard allemaal met plezier in je werk en de wil om van je opleiding een succes te maken.

Wat doe jij als leerling steigermonteur?

Jij hebt voor de opleiding “leerling steigermonteur niveau 2” gekozen. Je raakt bekend met de basiswerkzaamheden van een steigermonteur. Je gaat kennis opdoen van verschillende steigermaterialen, leert bouwen met deze systemen en gaat je weg vinden om met veiligheidsregels en Persoonlijke beschermingsmiddelen om te gaan.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die het fijn vind om met de handen te werken en geen hoogtevrees heeft. Jouw hart gaat sneller kloppen als iemand het over steigerbouw heeft. Jij weet als geen ander dat het werk enorm verantwoordelijk is en met je collega’s ervoor zorgt dat anderen veilig hun werk op hoogte kunnen doen.

Wat heb jij?

Jij hebt de wil en motivatie om zelfstandig een steiger te (de)monteren aan de hand van tekeningen of aanwijzingen van je leidinggevende. Steigermonteur ben je altijd in een koppel of team van collega’s. Neem jij makkelijk kennis op van collega’s en heb je daarnaast een dosis humor? Steigermonteur is dan de perfecte opleiding voor je en startkwalificatie om je verder te gaan ontwikkelen in deze branche. Een VCA Basis is wel een echte must. Heb je dit veiligheidscertfiicaat nog niet, dan kan je deze halen bij ons en direct aan de slag.

Wat hebben wij?

Wij hebben een enorm leuke opdrachtgever, die investeert in nieuw aanstormend talent middels 1 op 1 begeleiding en het verstrekken van Persoonlijke Beschermingsmiddelen. De kosten voor de BBL opleiding nemen wij voor onze rekening, zodat jij jouw focus kunt houden op de theoriedagen in de schoolbanken en de praktijkdagen op je werk. Zodra jij het diploma in ontvangst hebt genomen, mag je je steigermonteur noemen. Je kunt hierna je carrière verder uitstippelen en bijvoorbeeld je duurzame inzetbaarheid vergroten met een heftruckcertificaat. Er zijn tal van ontwikkelingsmogelijkheden, maar laten we eerst een goede basis leggen en kies voor de BBL opleiding: leerling steigermonteur niveau 2.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling steigermonteur

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.