Leerling Monteur W-Installaties

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een familiebedrijf, maar wel landelijk een zeer grote speler als het gaat om werktuigkundige installaties, installatietechniek en elektrotechniek. Ondanks de organisatie continu aan het groeien is, zijn ze hun belangrijke waarden ‘’kennis en respect’’ niet vergeten. Diensten van de organisatie zijn onder andere grote zwembaden aanleggen, klimaatsystemen, liften en industriële automatiseringen installeren. Onze opdrachtgever heeft tevens een eigen opleidingscentrum, aangezien ontwikkeling en kwaliteit begrippen zijn die hoog in het vaandel staan.

Wat doe jij als Leerling Monteur W-Installaties?

Jij wordt begeleid door één van de meest ervaren allround servicemonteurs van de opdrachtgever om het vak werktuigkundige installaties onder de knie te krijgen. Door mee te kijken, maar ook door veel te doen gaat dit helemaal goed komen. Je bent voornamelijk bezig met de aanleg en installatie van werktuigkundige en elektrische installaties 

Het leuke van deze functie is dat je werkt op projectbasisDat wil zeggen dat je elke keer een project krijgt toegewezen waar je aan de slag gaat. Een project kan een paar dagen duren, maar kan ook meerdere weken of maanden durenHierdoor werk je op verschillende locaties aan verschillende projectenwaardoor het werk enorm gevarieerd is.  

 Wie ben jij?

Jij bent iemand die de ambitie heeft om te beginnen als leerling Monteur W-Installaties en door te groeien tot allround servicemonteur. Je bent communicatief sterk en bent niet bang om vieze handen te krijgenDaarnaast is het van belang dat je bereid bent om een BBL-opleiding te volgenBen je net klaar met je MBO niveau opleiding richting werktuigbouwkundeinstallatie– of elektrotechniek? Dan ben jij natuurlijk ook van harte welkom. 

Wat heb jij?

  • Interesse in techniek ;
  • Affiniteit met W-Installaties;
  • Aanpakker ;
  • Teamspeler ;
  • Rijbewijs B is niet verplicht, maar wel een pré! 

Wat hebben wij?

Wij bieden jou een interne opleiding of een BBL-werkplek aan als leerling monteur W-Installaties. Door te werken met ervaren servicemonteurs word je binnen de kortste tijd opgeleid tot volwaardigallround servicemonteur die zelfstandig service en onderhoud kan verrichten bijklanten op locatie en aan verschillende projecten.  Je gaat in overleg 32 tot 40 uur aan de slag en wordt uiteraard conform caoklein metaalbeloond.   

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Monteur W-Installaties

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.