Leerling Monteur Spanplafonds (M/V) 2 personen

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Je gaat samenwerken met een ervaren spanplafond monteur die jou de fijne kneepjes van het vak gaat leren. Onze opdrachtgever biedt in eerste instantie een tijdelijk contract met de intentie om te verlengen. Je mag rekenen op een salaris conform cao en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals ontwikkelingsmogelijkheden. Verder vindt onze opdrachtgever een goede verhouding tussen werk en privé erg belangrijk.

Ben jij gemotiveerd om een écht vak te leren? Als leerling monteur spanplafonds rijd je met jouw collega monteurs mee om hen te assisteren bij het werk. Tijdens het assisteren leer je beetje bij beetje het vak, waardoor jij jezelf gaat ontwikkelen tot zelfstandig monteur spanplafonds.  

Wat doe jij? 

Als leerling monteur spanplafonds ben jij samen met je collega’s verantwoordelijk voor het plaatsen van spanplafonds in de woningbouw. Je rijdt samen met je collega’s in naar diverse klanten. Het mooie aan deze functie is dat er geen specifieke BBL Opleiding voor bestaat; dus wat jij hier gaat leren is uniek! Je wordt opgeleid in de praktijk tot waar vakman/vrouw.  

Werkzaamheden die jij gaat verrichten zijn het aftimmeren van houten platen voor de spanplafonds en het aanleggen van elektro.  

Wie ben jij? 

Je weet van aanpakken, je bent handig en gemotiveerd en enorm leergierig. Daarnaast ben jij collegiaal en zie jij het werk liggen. Je hebt aan één woord genoeg. 

Mensen werken graag met jou samen, jij bent een echte teamspeler! 

Wat heb jij? 

  • Je beschikt over twee rechterhanden  
  • VCA-Basis certificaat is geen vereiste. Wil je dit wél? Dan regelen wij het voor je 
  • Rijbewijs B is geen vereiste, rijd toch lekker mee! Het is wel handig als je wel een rijbewijs hebt. 
  • Uiteraard heb je technisch inzicht en bel jij nooit een vriend voor klusjes in huis, dit kun je namelijk allemaal zelf. 

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Monteur Spanplafonds (M/V) 2 personen

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.