Leerling Service Monteur Vaatwastechniek

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

Onze opdrachtgever is een begrip als het gaat om voorladervaatwasmachines, doorschuifvaatwasmachines, korventransport en bestek –en bistrowasmachines. Naast de goede producten die zij verkopen, bieden zij tevens een service en onderhoud van de machines aan. Denk hierbij aan het installeren en onderhouden van vaatwasmachines. Kwaliteit en service staat dan ook hoog in het vaandel! Het team bestaat uit ervaren service- en installatiemonteurs, elk een specialist op het gebied van vaatwasmachines. Zij staan 24 uur per dag, 7 dagen in de week, inclusief feestdagen klaar voor de klanten als het gaat om service en onderhoud. De klanten van de opdrachtgever zijn met name horecabedrijven, bedrijfsrestaurants, instellingen, schepen, crematoria, scholen, slagerijen en zuivelboerderijen.

Wat doe jij als leerling service monteur vaatwastechniek? 

Jij gaat in eerste instantie de onderhoudswerkzaamheden zowel mechanisch als elektrotechnisch intern uitvoeren. Wanneer jij deze werkzaamheden volledig eigen hebt gemaakt dan mag jij samen met een eerste servicemonteur op pad door het hele land en leer jij de fijne kneepjes van het vak bij de klant op locatie. Je leert hoe je storingen kunt oplossen vaatwasmachines kunt installeren en de machines blijft onderhouden. 

Wie ben jij? 

Heb jij 2 rechterhanden en vind je het leuk om te werken in de techniek, concreet in de installatietechniek? Dan ben je op het goede webadres! Wij zoeken namelijk mensen die het vak graag onder de knie willen krijgen.  

Wat heb jij? 

  • Interesse in techniek 
  • Affiniteit met installatietechniek  
  • Aanpakker 
  • Teamspeler 
  • Rijbewijs B 

Wat hebben wij? 

Wij bieden jou een interne opleiding of een BBL-werkplek aan als leerling service monteur vaatwastechniek. Door te werken met ervaren servicemonteurs word je binnen de kortste tijd opgeleid tot volwaardig installateur die zelfstandig installatie, service en onderhoud kan verrichten bij klanten op locatieJe gaat in overleg 32 tot 40 uur aan de slag en wordt uiteraard conform cao Metaal en Techniek beloond.  

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Service Monteur Vaatwastechniek

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.