Leerling Constructiebankwerker | Plaatwerker

Solliciteren

Solliciteren op deze vacature? Klik op de onderstaande knop om je gegevens in te vullen!

Extra

Interesse in deze vacature, maar is de afstand te groot? Neem contact op door een intake aan te vragen! Wellicht hebben wij dezelfde vacature in jouw regio bij een andere opdrachtgever.

Over de opdrachtgever

In de regio Twente zijn meerdere opdrachtgevers die leerlingen zoeken voor constructie- en plaatwerk. Deze kleine, middelgrote en grote organisaties zijn een begrip als het gaat om het maken van uiteenlopende producten in de metaalbewerking. Kwaliteit, continuïteit en ontwikkeling zijn een aantal kernwoorden die belangrijk zijn voor onze opdrachtgevers.

Wat doe jij als leerling constructiebankwerker / plaatwerker?

Als leerling constructiebankwerker / plaatwerker ga je leren hoe jij onderdelen van verschillende soorten metaal kunt maken. Het zal grotendeels serieel werk betreffen, maar af en toe zijn het ook unieke projecten. Tijdens het productieproces maak jij gebruik van verschillende machines om het metaal te bewerken, uiteraard doe je alles volgens tekening.

Wie ben jij?

Jij bent iemand die het fijn vind om fysieke arbeid te verrichten. Jouw hart gaat sneller kloppen als iemand over metaalbewerking begint te praten en jij werkt enorm graag in teamverband. Ook in de kantine of tijdens de borrel op vrijdag ben jij een graag geziene gast.

Wat heb jij?

Jij hebt de wil en motivatie om zelfstandig constructie- en plaatwerk te doen aan de hand van tekeningen. Daarnaast is het van belang dat je in het bezit bent van een VMBO diploma.

Wat hebben wij?

Wij hebben een enorm leuke opdrachtgever, waar jij terecht kan. De opleiding wordt vergoed, waardoor jij je volledig kunt richting op de opleiding. Zodra je je diploma in ontvangst hebt genomen, is het eventueel mogelijk om in dienst te treden bij de opdrachtgevers. Wat natuurlijk ook mogelijk is, is dat wij voor jou een nieuwe uitdaging gaan zoeken.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Plan een sollicitatie gesprek in voor de vacature: Leerling Constructiebankwerker | Plaatwerker

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.