Allround Vakkracht Technisch onderhoud

Sector: Technische opleidingen, Opleidingen bouw

Niveau: 3

Deze opleiding biedt...

Specialisme
De baas zijn
Anderen helpen
Uitdaging
Onafhankelijkheid
Gezelligheid
Creativiteit
Ondernemerschap

Vrijblijvend een oriëntatie gesprek?

Gratis je diploma behalen

Betaald krijgen tijdens je BBL opleiding

Erkende leerbedrijven in heel Nederland

Geen kosten voor boeken, kleding etc.

Stel een vraag!

Onduidelijkheden of heb je vragen over de opleiding? Stel ze aan ons, wij helpen je graag! #durftevragen

Is dit wat voor jou...?

Als allround vakkracht technisch onderhoud ben je een echt ‘manusje-van-alles’. Je werkt in en rondom gebouwen en voert allemaal soorten onderhoudswerk uit. Je zoekt uit wat er nodig is om te doen en hoeveel dat gaat kosten. De klussen kunnen bestaan uit bijvoorbeeld (eenvoudig) schilder- en/of timmerwerk of het zetten van glas.

Hoe ziet de opleiding Allround Vakkracht Technisch onderhoud eruit?

Deze opleiding is een BBL-traject. Het BBL-traject houdt in dat je zowel naar school gaat voor theorielessen, en bij een leerwerkbedrijf deze theorie in praktijk kan brengen. Deze opleiding duurt 3 jaar, waarin je begeleid wordt door de docent op school, en je mentor/leermeester op je leerwerkbedrijf.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding tot allround vakkracht technisch onderhoud zul je leren om te kijken wat er per klus aan werkzaamheden nodig is, en hoeveel dit gaat kosten. Je leert alles plannen en voorbereiden, waaronder het in orde brengen van bouwmateriaal en gereedschappen, en het gebouw zelf klaarmaken voor de klus. Je leert hoe je onderhoud moet uitvoeren, hoe je dit moet controleren (van een collega bijvoorbeeld), hoe je de klus afrondt en het gebouw (opnieuw) oplevert. Je besteed veel aandacht aan de kwaliteit.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Toelating & kennismaking

Voor deze studie heb je je vmbo- diploma nodig van je middelbare school of een overgangsbewijs van HAVO 3 naar HAVO 4. Mocht je deze niet hebben, dan start je in een Entree-opleiding. Je hebt sowieso de vakken Wiskunde of NASK1 nodig voor deze opleiding. LET OP: Deze opleiding start alleen bij genoeg aanmeldingen.

Verder studeren

Als je klaar bent met de opleiding kun je aan de slag bij een onderhoudsbedrijf. Of je kunt na deze opleiding verder studeren met een soortgelijke opleiding op niveau 4.

Misschien is dit ook iets voor jou?

Monteur middenspanningsdistributie

Monteur middenspanningsdistributie

Niveau:
2

Plan een oriëntatie gesprek in voor de opleiding: Allround Vakkracht Technisch onderhoud

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Stel een vraag over de opleiding: Allround Vakkracht Technisch onderhoud

Vragen over de opleiding? Stel ze aan ons! Onze toppers kunnen je veel gerichter helpen bij specifieke vragen

Ontvang de Allround Vakkracht Technisch onderhoud brochure per mail

Extra informatie over de opleiding. Kerntaken, werkprocessen, werkzaamheden en meer. Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de brochure toe per mail.

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.