Uitvoerder Bouw en Infra

Sector: Technische opleidingen, Opleidingen bouw

Niveau: 4

Deze opleiding biedt...

Specialisme
De baas zijn
Anderen helpen
Uitdaging
Onafhankelijkheid
Gezelligheid
Creativiteit
Ondernemerschap

Vrijblijvend een oriëntatie gesprek?

Gratis je diploma behalen

Betaald krijgen tijdens je BBL opleiding

Erkende leerbedrijven in heel Nederland

Geen kosten voor boeken, kleding etc.

Stel een vraag!

Onduidelijkheden of heb je vragen over de opleiding? Stel ze aan ons, wij helpen je graag! #durftevragen

Is dit wat voor jou...?

Als uitvoerder Bouw en Infra zorg jij ervoor dat alles geregeld wordt voor een project. Van de vakmannen die er nodig zijn, (timmermannen, schilders, metselaars, etc.) tot al het gereedschap en materiaal. Is er voldoende cement, hout, verf? Zo niet, dan los jij deze zaken op en regel nieuw materiaal. Je bent dus de hele dag aan het plannen en regelen en zorg dat alles goed verloopt op de bouwlocatie. Samen leveren jullie een prachtig bouwproject op, waar jij de eindverantwoordelijke voor bent.

Hoe ziet de opleiding Uitvoerder Bouw en Infra eruit?

Deze opleiding is een BBL-traject. Het BBL-traject houdt in dat je zowel naar school gaat voor theorielessen, en bij een leerwerkbedrijf deze theorie in praktijk kan brengen. Deze opleiding duurt 2 tot 3 jaar, waarin je begeleid wordt door de docent op school, en je mentor/leermeester op je leerwerkbedrijf. De opleiding duurt 2 jaar als je een doorstroommodule hebt afgerond op niveau 3. Je werkt dan 5 dagen in de week en 2 avonden ga je school voor de theorie. Mocht je geen doorstroommodule hebben gedaan, dan ga je het eerste jaar 1 avond per week naar school om alles in te halen en vervolgens het tweede en derde jaar gewoon 5 dagen aan het werk en dan weer 2 avonden naar school. Van de praktijklessen maak je een verslag wat je uiteindelijk moet inleveren. Je krijgt lessen zoals vaktekenen en wiskunde.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Tijdens de opleiding tot uitvoerder Bouw en Infra zul je leren hoe je het best een bouwproject kan leiden. Alles komt dan ook voorbij: van het leren plannen, bestellen van materialen en personeel, de administratieve kant en het leidinggeven zelf op de bouwlocatie. Verder zul je je verder ontplooien in het commercieel inzicht.

Misschien iets voor een bekende?

Ken jij iemand waarbij deze opleiding past? Deel dit met hun!

Share on facebook
Share on whatsapp
Share on email
Share on linkedin

Toelating & kennismaking

Voor deze studie heb je je vmbo- diploma nodig van je middelbare school of een overgangsbewijs van HAVO 3 naar HAVO 4. Mocht je deze niet hebben, dan start je in een Entree-opleiding. Heb je een vooropleiding met een doorstroommodule gehad op niveau 3, dan zul je meteen kunnen starten in de opleiding van niveau 4. Je hebt sowieso de vakken Wiskunde of NASK1 nodig voor deze opleiding.

Verder studeren

Als uitvoerder Bouw en Infra kun je aan de slag bij bouwbedrijven. Of je kunt na deze opleiding doorstromen naar een opleiding op HBO niveau. Dit zou bijvoorbeeld bouwkunde kunnen zijn.

Misschien is dit ook iets voor jou?

Monteur middenspanningsdistributie

Monteur middenspanningsdistributie

Niveau:
2

Plan een oriëntatie gesprek in voor de opleiding: Uitvoerder Bouw en Infra

Wij komen graag in contact met jou om te achterhalen wat het beste bij jou past. Volledig vrijblijvend! Vul onderstaand het formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met jou op. 

Stel een vraag over de opleiding: Uitvoerder Bouw en Infra

Vragen over de opleiding? Stel ze aan ons! Onze toppers kunnen je veel gerichter helpen bij specifieke vragen

Ontvang de Uitvoerder Bouw en Infra brochure per mail

Extra informatie over de opleiding. Kerntaken, werkprocessen, werkzaamheden en meer. Vul hieronder je gegevens in en wij sturen je de brochure toe per mail.

Cookie erbij? Wij gebruiken cookies op onze website om de beleving op onze website voor u te verhogen. Door gebruik te maken van deze site gaat u akkoord met ons privacy statement.